image imageimage

SIBUSISO heeft u nodig!!

 

Beste mensen,            
Gedurende de vastentijd werd u geïnformeerd dat we in de koffiehoek van de Emmauskerk in Terneuzen een winkeltje hadden. We hoopten op deze manier geld binnen te krijgen in de vastentijd voor het prachtige project SIBUSISO in Tanzania, van  dr. Hammer en zijn vrouw. Door de regels en beperkingen van de pandemie waren we heel beperkt in onze activiteiten.                                  
Misschien zag u een week geleden de aankondiging reeds in het advertentieblad?  We verplaatsten het winkeltje naar de NOORDSTRAAT 47a, tegenover Porgy en Bess.
De heer en mevrouw Fassaert, van Gastrovino, hebben ons vrij gebruik van een leegstaand pand aangeboden. Zaterdag 1 mei hebben we het feestelijk geopend. 
Het winkeltje is elke woensdag en zaterdag open van 12 tot 16 u. Voorlopig tot eind juni.
Met dit bericht nodigen we u van harte uit om eens gezellig langs te komen.
De KOFFIE, en wat lekkers ook voor de verkoop, STAAT klaar! 

Wat hebben we in de aanbieding? Iconen, ceramiek, prachtige wandkleden, L.p’s, C.d’s, tweedehands boeken en o.a. prachtige tuinboeken, curiosa, mooie kleine en grote lappen stof, jam van biologisch fruit en weinig toegevoegde suiker.  ZATERDAG 29 MEI is er verkoop van tuinplanten , een en meerjarigen. Proeverij van Franse notentaart,    glutenvrij!                                                                      
Wij hopen u te begroeten daarom, TOT ZIENS!! Namens alle vrijwilligers van de vastenactie Simone  Rovers.
Wilt u Sibusiso steunen door een storting? 
Banknummer NL 66 RABO 0159 527 104
T.n.v. Elisabeth parochie 
A.u.b. Projectnummer vermelden: 401387