Klik hier voor het vastenboekje 1 Klik hier voor het vastenboekje 2

 

 

Vieren met het gezin: Maria Lichtmis (2 februari 2021).

Een spannende zoektocht naar het Lichteiland.

Iedere vrijdag leest u hoe u met het gezin thuis in deze tijd toch op een leuke en ontspannende wijze met elkaar thuis kan vieren.

Deze week heb ik  op de site van Kerknet.be/Graag-samen een wandeling met leuke opdrachten gevonden over Maria Lichtmis, die u kunt doen komende zondag in de middag, als het weer het natuurlijk toelaat, nadat u in de ochtend samen de mini-viering heeft gedaan. U kunt natuurlijk ook een andere dag uitkiezen om deze speciale wandeling te maken met erg leuke opdrachten.

Pannenkoeken © CanvaDe wandeling met opdrachten i.v.m. het feest van Maria Lichtmis, dat ieder jaar op 2 februari wordt gevierd vindt u hieronder. 

Het is een korte wandeling in de eigen omgeving van ongeveer een half uurtje, met enkele leuke opdrachten, die je kan doen tijdens deze wandeling. Na afloop van de wandeling is het gebruikelijk om samen pannenkoeken te eten. Hoe je samen pannenkoeken bakken en deze dan samen kan opeten, vind je eveneens op deze pagina onder de uitleg over de wandeling.

De uitleg en hoe je lekkere pannenkoeken kan bakken voor na de wandeling vindt u ook op de site van Kerknet.be, met nog meer informatie over Maria Lichtmis. De link voor deze pagina is:  https://www.kerknet.be/graag-samen/artikel/lichtmis-vieren-2021-0?microsite=14252

Ik wens u veel plezier met deze opdracht en wij horen graag hoe u het vond om op deze opdracht te doen. Door een berichtje te sturen naar het secretariaat van onze parochie. Het mailadres is: andreas-wzvl@kpnmail.nl

Rini Heijwegen,
Leerkracht KVO/GVO en parochiaan.

 

  Startpagina