Beste gezinnen,

 Bij deze sturen we jullie een overzicht van het aanbod van het gezinspastoraat voor de komende periode tot aan de zomervakantie. Het Geloofsfeest en de Gezinsdag aan Zee gaan we echt weer ‘live’ doen: we zien er erg naar uit om weer samen te komen! Natuurlijk houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. 

 

  • Via Facebook vertelt Kapelaan Jochem nu twee keer per week live het Evangelieverhaal aan kinderen. Via de chat kunnen kinderen meedoen en hun voorbede insturen waar hij gelijk voor bidt. Vanaf juni doen we dit alleen nog op zondagavond om 19.00 uur via: www.facebook.com/gezinspastoraat.
  • Vanaf 2 juni beginnen we met een ‘kindergebedsavond’. Elke eerste woensdag van de maand om 19.00 uur komen we via zoom samen om te bidden en uit te wisselen. Daar maken we wat van, met filmpjes, liedjes enz. Zie ook: www.gezinengeloof.nl/gebed. Aanmelden is nodig, anders kunnen we geen zoomlink sturen. 
  • Op 17 juli is het Geloofsfeest voor kinderen ‘Koning te Rijk’ in de feesttent in Roosendaal. Alle kinderen en ouders, gelovig of niet, zijn van harte welkom. Mocht je gedrukte of digitale flyers willen hebben om aan andere kinderen te geven, stuur dan een mail naar: secretariaat@sintfranciscuscentrum.nl. Alle informatie en het opgaveformulier zijn te vinden via: www.gezinengeloof.nl/feest
  • Op 24 juli is de Gezinsdag aan Zee in de strandkerk van Cadzand-Bad met als thema: Welkom Thuis! Voor alle leeftijdsgroepen is er een programma en in de middag doen we een gezinsspel. Ook gezinnen met één ouder zijn meer dan welkom. Zie voor alle info en opgave: www.gezinengeloof.nl/gezinsdag.

 We hopen jullie te zien op een van deze ‘feesten’! 

 Met hartelijke groet,

Kapelaan Jochem van Velthoven en Brechje Loenen - Gezinspastoraat 

Naar start