Hulp voor Suriname!
Beste Parochianen,
Onlangs zijn mijn vrouw en ik de actie gestart: ‘Help Suriname’, via mijn facebookpagina. Dit omdat wij vanuit de familie van mijn vrouw in Suriname de laatste tijd horen, dat het niet goed gaat aldaar door diverse omstandigheden. Veel mensen hebben het moeilijk hierdoor. We horen dit van familie in Paramaribo, maar ook van familie in het binnenland. Het was zelfs een nieuwsitem op het NOS-journaal. Zelf sturen wij regelmatig kleding en andere spullen naar familie in Suriname.
Nu willen we samen met hen, meer mensen helpen, die het moeilijk hebben. Er is een tekort aan kleding (jong en oud), medische spullen en eerste levensbehoeften.

Heeft u kleding (het liefst zomerkleding) en medische spullen, die u niet meer gebruikt en wij naar hen mogen opsturen, dan zouden wij erg blij zijn, als u deze aan ons zou willen schenken.
U kunt ons ook helpen met een financiële bijdrage, zodat wij daarvoor spullen voor eerste levensbehoefte kunnen kopen of als bijdrage voor het versturen van alle spullen, die wij al op dit moment hebben mogen ontvangen. Kortom alle hulp is welkom.
Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact met ons op, door een mail te sturen naar: fam.heijwegen@kpnmail.nl of via ons telefoonnummer: 0117-453904.

Wij zullen u op de hoogte houden door regelmatig  een bericht te plaatsen, met bijvoorbeeld foto’s, op de website en facebookpagina van de parochie en op mijn eigen facebookpagina.
Wij willen u alvast bedanken voor uw mogelijk inzet en hulp n.a.v. dit bericht.
Jacintha & Rini Heijwegen – Felter.