Beste Parochianen, De eerste dozen die we hebben gestuurd zijn goed en veilig aangekomen in Suriname. In eerder bericht heeft u kunnen lezen, dat het allemaal wat langer heeft geduurd, dan wij zelf hadden verwacht. Alles wordt nu door familie verder verspreid en verdeeld en hebben wij via hen al enkele foto’s mogen ontvangen van mensen, die spullen uit deze dozen hebben mogen ontvangen. Op de foto’s is te zien, dat iedereen blij is met de ontvangen bolletjes wol en de kleding, die in deze dozen zat. Wij hebben in de afgelopen periode nog steeds van diverse mensen kleding, schoenen, medische spullen en diverse andere spullen mogen ontvangen, die wij hopen in de loop van september naar Suriname te kunnen sturen. Het zullen waarschijnlijk ongeveer 3 dozen zijn, die we in die periode kunnen versturen. Dit kunnen we voor een deel nog doen met het geld van de eerder genoemde bijdragen, die wij hadden mogen ontvangen.

 Onlangs hebben wij via familie contact gehad met een verzorgingshuis in Suriname, die blij zal zijn met de spullen, die wij met deze dozen naar hen kunnen sturen. Het gaat daarbij vooral om de medische spullen en kleding voor de mensen aldaar. Mocht u nog spullen hebben, als kleding (voor zowel kinderen, als volwassen) en medische spullen, dan zijn deze nog steeds welkom. We kijken dan of we ze met de dozen in september al mee kunnen sturen of anders op een later moment dit jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleine financiële bijdrage te geven om de kosten voor verzending van alle dozen te kunnen blijven bekostigen. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons op, door een mail te sturen naar: fam.heijwegen@kpnmail.nl . Vermeld in uw mail een telefoonnummer, waarna wij met u contact kunnen opnemen. U kunt ons via tevens bereiken via het telefoonnummer: 06-13556244. Wij blijven u op de hoogte houden door berichten met bijvoorbeeld foto’s, op de website en facebookpagina van de parochie te plaatsen. Wij willen allen bedanken voor hun inzet en financiële bijdrage tot nu toe. Jacintha & Rini Heijwegen – Felter.